Bakkum blog

Groeten van camping Bakkum: voor alle Bakkumfans die nu even niet op Bakkum zijn en niets willen missen

vrijdag 24 januari 2014

Whatsappen met camping Bakkum


Vanaf nu kan je ook whatsappen met camping Bakkum! Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen.

 Hoe vaak heb je niet als Bakkummer even een korte vraag voor ons? Ik krijg vaak genoeg een telefoontje met de vraag wanneer de slagboom ook al weer in het weekend open gaat of tot wanneer de supermarkt open is. Of wat voor weer het is in ‘het gat van Bakkum’ omdat het bewolkt is in Amsterdam.  
Met ons nieuwe openluchttheater De Pan zullen er vast nog meer vragen komen over wanneer bijvoorbeeld die leuke voorstelling precies is.

Het is zeker niet de bedoeling om onpersoonlijker te worden met jullie, maar juist om het contact met ons laagdrempeliger te maken. Hopelijk hebben we hierdoor meer contact en weten jullie ons nog makkelijker te bereiken. Maak er dus vooral gebruik van en zet het nummer in jullie telefoon: 06-49659803.

We zijn (nog) niet 24 uur per dag bereikbaar, tijdens deze pilot beantwoorden we jullie appjes alleen nog tijdens de openingstijden van de receptie. Dat is nu van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur.

Laura, Senior Receptioniste

Geen opmerkingen:

Bakkum Bloggers

Team Bakkum

Gastblogger zijn? Altijd leuk!