Bakkum blog

Groeten van camping Bakkum: voor alle Bakkumfans die nu even niet op Bakkum zijn en niets willen missen

vrijdag 31 januari 2014

Bakkum kledinglijn

Hebben jullie al gezien dat we een eigen camping Bakkum kledinglijn hebben? Speciaal omdat er dit jaar 100 jaar gekampeerd wordt op camping Bakkum.
Je kan een leuk shirt en/ of capuchontrui bestellen via de receptie zodat je het nieuwe seizoen in Bakkumstyle kan verschijnen.   

We bestellen er ook een aantal extra zodat je ze nog kan kopen in het winkeltje in de receptie. Er zijn ook net nieuwe tassen binnen in dezelfde lijn.  
Je kan dus straks op de fiets met je man/ vriendin in dezelfde kleding naar het strand fietsen, altijd al gewild toch? Nee hoor, ze zijn echt leuk en hip! 

Er zijn ook al flink wat collega's die shirts en truien hebben besteld, het is leuk om te zien dat iedereen enthousiast is. Eén collega had het leuke idee om het tennisteam van haar kinderen de kleding te laten dragen. Zo ontstaat er spontaan een camping Bakkum tennisteam! 

Het wordt trouwens niet onze bedrijfskleding. Maar ik zie het al zo gebeuren dat kampeergasten die een trui aan hebben per ongeluk worden aangesproken door andere kampeerders met een vraag over de camping. Dat worden vast grappige situaties. 

Mocht je ook een shirt of 'hoodie' willen bestellen, dan kan dat t/m 20 februari. Dan zorgen we er voor dat je kleding vanaf 15 maart bij de start van het seizoen voor je klaarligt. 

En heb je straks een leuke ervaring omdat iemand dacht dat je een collega van ons was, laat het mij dan vooral weten.

Laura, Senior Receptioniste



Geen opmerkingen:

Bakkum Bloggers

Team Bakkum

Gastblogger zijn? Altijd leuk!