Bakkum blog

Groeten van camping Bakkum: voor alle Bakkumfans die nu even niet op Bakkum zijn en niets willen missen

vrijdag 16 mei 2014

Het klinkt anders in de receptie...

Hebben jullie al iets anders gemerkt bij de receptie? 
Het team van camping Bakkum wordt in het kampeerseizoen steeds groter. We hebben namelijk een vast team; wij werken het hele jaar door op camping Bakkum. Maar wij kunnen met het vaste team niet de hele camping draaiend houden dus krijgen we in het seizoen hulp van seizoenskrachten, vrijwilligers en stagiaires.

Op de receptie zijn er net leuke meiden begonnen aan hun stage. Misschien hebben jullie ze al gezien of hebben jullie ze aan de telefoon gehad? 
Ze komen uit de buurt van Bakkum of uit het zuiden en oosten van het land. En daarom zijn ze jullie misschien al opgevallen. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je Haags of Almeloooos hoort in de receptie! Weer eens wat anders dus. Denk daarom aan de telefoon niet dat je verkeerd bent verbonden. Het heeft namelijk al geleid tot dit soort grappige situaties! 

Net zoals voor onze gasten willen we ook voor de stagiaires gastvrij zijn; ze slapen gezellig met elkaar in de beheerderswoning aan de rand van de camping. 

De stagiaires volgen de opleiding MBO Front-Office. Wij, als ervaren receptionisten, leren hen hoe ze jullie netjes te woord staan, reserveringen maken, emailberichten beantwoorden, bij alle vragen aan de receptie de juiste informatie geven en alles wat er komt kijken achter de schermen. Een pittige klus want het is best veel! 

Ook vinden we het belangrijk dat iedereen weet wat er allemaal in de omgeving te doen is, zodat we jullie kunnen informeren over leuke uitstapjes en/ of evenementen. 
Kom je als stagiaire uit de buurt, dan is dat best makkelijk. Maar wanneer je heel veel kan vertellen over bijvoorbeeld Madurodam en Scheveningen dan is het best lastig om met leuke tips te strooien over Bergen, Alkmaar of Beverwijk. Daar zijn we deze week mee aan de slag gegaan. Dus vraag vooral eens in de receptie naar een leuke tip :-)

Ik wil Lisette, Laura, Marlyn, Regina en Vanity heel veel succes & plezier wensen! 

Laura, Senior Receptioniste






Geen opmerkingen:

Bakkum Bloggers

Team Bakkum

Gastblogger zijn? Altijd leuk!