Bakkum blog

Groeten van camping Bakkum: voor alle Bakkumfans die nu even niet op Bakkum zijn en niets willen missen

woensdag 18 december 2013

Tips voor elkaar


Wat hebben jullie afgelopen seizoen allemaal voor leuke dingen gedaan waar je goede herinneringen aan hebt? Misschien wil je ze delen, zodat andere kampeerders dit volgend seizoen ook kunnen gaan doen.
Linneaushof
De website bijhouden is een van mijn extra taken naast het werk op de receptie. In de winter is hier extra tijd voor. Heb je al gezien dat de website is aangepast? Zo is er een menu ‘recreatie’ toegevoegd waar je kan kiezen tussen activiteiten op de camping én activiteiten in de omgeving. 
Dit hebben we zo aangepast a.d.h.v. de enquête onder kampeerders. Het cijfer voor informatievoorziening kan wat ons betreft nog wel wat hoger. Die uitdaging ga ik graag persoonlijk aan! Ik vind het namelijk erg leuk om met tips te strooien over leuke dingen die er te doen zijn rond camping Bakkum. Zo hebben we dit jaar iedereen proberen te inspireren met leuke tips die we op de krijtborden schreven. Hopelijk heb je ze zien staan en er wat aan gehad. 


Terug naar de website. Het recreatieteam is deze winter hard aan het werk om een ontzettend leuk & afwisselend programma samen te stellen met activiteiten op de camping. Daarover hoor je snel meer... Ik ben de activiteiten die er in de omgeving te doen zijn aan het uitbreiden op de website, samen met stagiaire Charlotte. Leuke restaurantjes, een museum in de buurt en tips voor wanneer het iets minder goed weer is. En daar kunnen we nog best wat input voor gebruiken. Daarom deze oproep aan jullie Bakkummers. Wat kan je aanbevelen? Wat moet je hebben gedaan tijdens een vakantie op camping Bakkum? Waar heb je zelf mooie herinneringen aan?
 boshut Hof van Kijk Uit
Benieuwd naar welke tips we al hebben? Laat je vooral inspireren via onze website! Wie weet staat er iets bij wat voor jou nieuw is. En misschien staat jouw tip straks ook op internet en/ of het krijtbord. Dat zou leuk zijn, toch? Oh ja, we gaan in de receptie ook een prikbord ophangen waar je tips voor andere kampeerders kan achterlaten. Dan kunnen we elkaar inspireren.
Laura, Senior Receptioniste

Geen opmerkingen:

Bakkum Bloggers

Team Bakkum

Gastblogger zijn? Altijd leuk!