Bakkum blog

Groeten van camping Bakkum: voor alle Bakkumfans die nu even niet op Bakkum zijn en niets willen missen

vrijdag 6 december 2013

Kunstwerk verwoest

Deze zomer logeerde kunstenares Geertje Tjalma op Camping Bakkum. Dit was voor het jaarlijks terugkerende kunstproject ‘Kunstenaar op werkvakantie’.
zomer 2013


Veel kampeerders (volwassenen & kinderen) hebben samen met Geertje een super mooi kunstwerk gemaakt. Het is echt zo mooi geworden! We hebben er ook een leuke ansichtkaart van laten maken die we volgend jaar gaan uitdelen. Je kan het kunstwerk bewonderen op het speelveld. Nou ja, niet helemaal… helaas hebben de twee stormen van deze herfst het kunstwerk flink verwoest.  

december 2013
Alles ligt overhoop en is weggewaaid, zo zonde! We zitten nu te denken wat we moeten doen. Aan de ene kant kunnen we het weer opknappen. Dit kost veel tijd & geld en het zal niet meer zo mooi & creatief worden zoals het was. We kunnen het ook opruimen, maar het idee is juist dat er elk jaar een kunstwerk overblijft  zodat je, wanneer je over de camping loopt, verschillende kunstwerken tegenkomt. Wat vinden jullie? 
 
Bekijk hier alle andere kunstwerken die op de camping te vinden zijn.

1 opmerking:

Unknown zei

Ik zou hem zo aanpassen dat alle stevige delen blijven zitten.
Alle dingen die snel kapot gaan / los raken eraf halen.
De dingen die ervoor staan zou ik ook weghalen. Dit is helaas niet meer in de staat waarin het bedoeld was.
Zo hou je toch de charme en de vrolijkheid die past op het speelveld en alle moeite die het heeft gekost is dan niet helemaal voor niets geweest.

Bakkum Bloggers

Team Bakkum

Gastblogger zijn? Altijd leuk!