Bakkum blog

Groeten van camping Bakkum: voor alle Bakkumfans die nu even niet op Bakkum zijn en niets willen missen

donderdag 13 maart 2014

Held!

De camping is nog dicht maar afgelopen weekend liepen er al veel seizoenkampeerders op de camping. Even kijken hoe het plekje er na de 'winter' uitziet. Het begint toch echt te kriebelen met dit lekkere weer. Dan krijgt toch iedereen er al helemaal zin in!

Mijn collega Fedde woont in de buurt van de camping en ging met zijn zoontje ook een stukje wandelen over 'Bakkum'. Hij werd herkent als medewerker en werd aangesproken door een gast. Deze meneer had een kikker in een put bij de ingang van de receptie zien springen. En die kikker kon natuurlijk niet meer uit de put komen. Arm beestje... Fedde is een echte dierenvriend en kwam meteen in actie. Hij kon de put openmaken (hij heeft grote handen ;-) en vond hier nog veel meer kikkers. 
Deze kikkers zijn gered!


Omdat hij zoveel kikkers vond in deze put is hij ook andere putten gaan nakijken. Ook hier zaten allemaal kikkers in die hij kon redden. Hij heeft alle kikkers geteld en bij elkaar waren het wel 139 kikkers en 1 salamander. Die hadden het dus niet overleefd zonder deze oplettende meneer & Fedde. Wat een helden! 
De kikkers hebben nu een heerlijk plekje want Fedde heeft ze uitgezet op het 'Vliegerveld'. Dat is het meertje net buiten de camping richting het strand. 

Wij hebben een groepsapp met het team en we kregen deze foto's van Fedde doorgestuurd. Zo konden we allemaal meeleven met de kikkers. 

Het grappige is; Fedde houdt er helemaal niet van om in de picture te staan, maar ik vond het zo'n mooi verhaal dat ik het toch met jullie wilde delen!
Vrijheid tegemoet!

Laura, Senior Receptioniste

Geen opmerkingen:

Bakkum Bloggers

Team Bakkum

Gastblogger zijn? Altijd leuk!